La Grange du Donat

Een uitzonderlijke gîte voor
een rustige vakantie tussen de Gaume en de Ardennen.

8 Personen

4 Kamers

3 Badkamers

1 Wi-Fi met hoge snelheid

Welkom bij u thuis!

Laat uw dagelijkse sleur achter en zet uw koffers neer aan de toegangspoort van de Gaume, een authentieke streek.

Onze warme, familiale gîte heet u van harte welkom als u op zoek bent naar een toevluchtsoord voor een landelijke vakantie in alle comfort en rust.
Gelegen in Sainte-Cécile, niet ver van Florenville, verwelkomt dit vakantiehuis met alle faciliteiten het hele jaar door tot 8 gasten.
In deze gîte hangt er een warme en gezellige sfeer waarbij oud en nieuw perfect worden gecombineerd. Omgeven door een parkeerplaats en een aperitiefterras staat La Grange du Donat voor een verblijf met vrienden of familie in nauw contact met de natuur.

Uw vakantie staat synoniem met welzijn. De gîte is ideaal gelegen voor onvergetelijke wandelingen en toeristische ontdekkingen in een natuurlijk kader.

Hoe ziet uw verblijf in de gîte er uit?

De leefruimtes

Géraldine en Jeff verwelkomen u in hun landelijke gîte die volledig gerenoveerd is en dankzij zijn authenticiteit een gevoel van welbehagen opwekt.

De kamers

De gîte heeft 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 kamers voor ouders met een eigen badkamer en een inloopdouche.
De maximale capaciteit
is 8 personen.
Babybedje mogelijk op aanvraag.

De speelkamer

Wat als u eens de tijd nam?
Tijd om te rusten, tijd om te spelen, tijd om te genieten... In de Grange du Donat is er over elk detail zorgvuldig nagedacht. Zo geniet u van een bijzondere ervaring in het hart van de Gaume.